Hotel Sara

icon lokacija Kotor

Hotel

Dobrodosli u Hotel Sara, vodeci hotel medju hotelima u ovom gradu. Hotel Sara smjesten je u centru zivahnog istorijskog zaliva Boke. Predstavlja urbanu oazu elegantnog, savremenog dizajna i prostranih soba koje prevazilaze sve hotelske standarde. Ulazeci u ovaj sarmantan hotel, odmah cete osjetiti njegovu posebnu atmosferu u kojoj cete se osjecati kao kod kuce. Izaci cemo u susret svim Vasim zeljama i omoguciti sve kako bi Vas boravak kod nas bio upotpunjen. 

Usluge poput besplatnog WI-FI i televizora sa premium kanalima sa jedne strane i atmosfera suprotna od bilo koje druge cini ovaj hotel u Kotoru iznenađujuće ugodnim kako za posao tako i za slobodno vrijeme.

Nase moderne sobe pruzaju Vam sve sto vam je potrebno za nezaboravan boravak. Neke od njih imaju pogled na zaliv, pa kada se pripremate za silazak i uzivanje u dorucku, mozete vidjeti kako su ovi pogledi spektakularni. 5 metara od mora imamo vlastitu plazu sa lezaljkama i suncobranima. Prelijepi zalasci sunca, koktel ili casa vina na terasi naseg hotela je definitivno ono sto Vam najviše treba tokom boravka sa nama. Budite sigurni da ce nasa mala oaza mira i tisine odgovarati svacijem ukusu i svakoj generaciji.

Dobrodosli u brigu, njegu i sve ono sto Vase srce pozeli. Dobrodosli u hotel Sara.

image